“Pay Like You Value” – Een nieuw verdienmodel waarbij je op God vertrouwt

“Pay like you Value” – Mijn Verhaal over het veranderen van mijn manier van zaken doen en het vertrouwen op God

Ik herinner me nog goed mijn moment in de Creation Place (de plek waar je God ontmoet), waar ik mijn manier van denken over zaken doen veranderde. Ik was op zoek naar manieren om mijn bedrijf te verbeteren en groei te realiseren en ik kwam weg met een nieuwe visie: “Pay like you Value”. In dit verhaal vertel ik hoe ik het waardeerde en hoe het mijn leven en bedrijf heeft veranderd.

Op een rustige dag in de Creation Place, hoorde ik over “Pay like you Value“. Het idee is eenvoudig: laten we mensen betalen voor wat ze waarderen en daag ze eventueel ook uit dit aan God te vragen. Hierdoor kunnen ze beslissen wat ze bereid zijn te betalen voor onze producten en diensten, en wij kunnen vertrouwen op hun waardering om ons bedrijf te laten groeien.

Op dat moment besefte ik dat dit niet alleen een nieuwe manier van zaken doen was, maar ook een manier om op God te vertrouwen. In plaats van angstig te zijn over verlies en bezeten te zijn van winst, konden we op God vertrouwen om ons bedrijf te leiden en te zegenen.

Soms kan het eng zijn om de verantwoordelijkheid voor de prijsbepaling van onze producten en diensten aan onze klanten over te laten. Maar als we bang zijn dat mensen te weinig zullen geven, zijn dit mooie lessen om op God te vertrouwen. Het kan ook betekenen dat we onze dienst overschatten en geen eerlijke prijs ervoor vragen. Maar dit zijn ook mooie kansen en mogelijkheden voor een eerlijke start voor startende ondernemers waarmee ik veel werk.

Door deze nieuwe visie te implementeren, ben ik geen stress meer aan het ervaren over financiën. Ik weet dat God voor mij zorgt als ik gehoorzaam ben en mijn zaken met integriteit en eerlijkheid beheer. Ik raad ook aan om mensen te vragen om te betalen voor wat ze waarderen en dit aan God te vragen.

Sinds die dag heb ik “Pay like you Value” toegepast en ik ben verrast door de resultaten. Mensen blijken bereid te zijn om meer te betalen voor wat ze waarderen en dit helpt ons bedrijf groeien en verbeteren. Maar het belangrijkste is dat ik heb geleerd om op God te vertrouwen en niet te bezorgd te zijn over financiën. Ik weet dat Hij ons leidt en ons bedrijf zal zegenen als we gehoorzaam en met integriteit handelen. Ik ben dankbaar voor deze les en ik hoop dat ik anderen kan inspireren om deze nieuwe visie op zaken doen te overwegen en te ervaren hoe het hen kan helpen om op God te vertrouwen en succes te realiseren in hun eigen bedrijf.

Nu is het jouw beurt om dit in de praktijk te brengen. Waarom probeer je het niet uit in je eigen bedrijf of in je dagelijkse leven? Het vereist enige moed en vertrouwen, maar het kan zo waardevol zijn om te ervaren hoe God voor ons zorgt en ons zegent. Als je hulp nodig hebt bij het uitvoeren van dit idee, of als je gewoon nieuwsgierig bent, nodig ik je uit om deel te nemen aan een brainstorm sessie met mij. Laten we samen werken aan het ontdekken van nieuwe manieren om op God te vertrouwen en ons bedrijf en ons leven te zegenen.

Klik hier voor een gratis kennismaking gesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *