Gods stem verstaan voor jouw onderneming

Wij zijn super enthousiast om je uit te nodigen voor onze gratis live online workshop “Gods stem verstaan” op 12 januari tussen 14:00-16:00 uur.

Dit is een eenmalige kans om deel te nemen aan deze workshop, want na deze sessie zullen we de workshop omzetten naar een betaalde cursus. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om te weten wat je richting is en wat je doelen zijn om succes te behalen. 

Maar soms kan het lastig zijn om te weten wat de juiste keuzes zijn. Daarom hebben we deze workshop ontwikkeld om jou te helpen om Gods stem beter te verstaan en om de juiste keuzes te maken voor je onderneming.

De workshop zal gegeven worden door Ton Heemskerk en Henri Cooiman, twee ervaren sprekers en ondernemers die je kunnen helpen om Gods stem beter te verstaan en om de juiste keuzes te maken voor je onderneming. We hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Er zijn maximaal 25 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij om ervoor te zorgen dat je een plek hebt. Klik op deze link in  om je aan te melden voor deze live online workshop.

P.S. Als je dit nuttig vindt, deel het dan met je netwerk zodat zij ook deel kunnen nemen aan deze waardevolle workshop.

Tot snel! 

Ton Heemskerk & Henri Cooiman

1 Comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *