Workshop

REPLAY

Schrijf direct gratis in!*

Ontdek de kracht van strategisch gebed!

In deze online workshop nemen Marren Spencer & Henri Cooiman jouw mee “Hoe je strategisch bid voor doorbraak voor jouw bedrijf & klanten!”

Tijdens deze workshop nemen Marren Spencer & Henri Cooiman je mee op een reis om te leren hoe je strategisch kunt bidden voor jouw onderneming op basis van bijbelse principes. 

Je zult ontdekken welke sleutels van doorbraak er zijn voor jouw klanten en hoe je deze kunt toepassen in jouw bedrijf. Daarnaast zullen Marren en Henri ook hemelse downloads delen voor het bouwen van jouw bedrijf. 

Je zult leren hoe je deze hemelse downloads kunt ontvangen en hoe je ze kunt toepassen in jouw onderneming. 

In deze workshop zul je ook ontdekken de kracht van gebed voor jouw business en doorbraak voor je klanten. We zullen ons baseren op bijbelse principes. 

We kijken uit naar een inspirerende en praktische workshop waarin jij de tools krijgt om doorbraak te ervaren in jouw onderneming.

 Spencer Marren 
Gebed-, Zendingspionier en Mission-Mobilizer
 
 &
Henri Cooiman 
Business Coach
 

Visie & verlangen "Business in One Day'"

Mijn visie en verlangen is om naast mijn commerciële activiteiten ook ondernemers te inspireren om zich vanuit hun relatie met God in te zetten voor deze samenleving. 

Ik geloof dat als we goed luisteren naar Gods leiding we in onze bedrijfsvoering een verschil kunnen maken en niet alleen een gezond bedrijf kunnen neerzetten maar ook kerkelijke en sociaal maatschappelijke initiatieven tot zegen kunnen zijn.

Met Business in one day help ik ondernemers om geïnspireerd door God een zegen te zijn in de samenleving. 

Deze diensten bied ik bewust gratis aan.  Wil jij dit werk steunen en meebouwen aan deze visie die ik van God ontvangen heb, geef dan hiernaast  een gift.

Jouw gift is vervolgens aftrekbaar van de belasting vanwege de ANBI-status van Stichting Transformate.

Kom in actie en laten we samen geleid door God deze samenleving weer wat mooier maken. 

Samen tegen armoede, samen tegen onrecht en samen voor Jezus!

Wat word onze volgende workshop?

Ontvang updates van nieuwe workshops die nog gaan komen!