Samenwerken aan nieuwe business modellen

Bij Business in One Day zijn we ervan overtuigd dat samenwerken en bouwen de sleutel is om nieuwe en innovatieve business modellen te creëren. Ons doel is om ondernemers te helpen hun ideeën tot leven te brengen en hun (online) business te laten groeien door de kracht van de Heilige Geest.

In de CreationPlace ontvangen we downloads waar ondernemers alles kunnen vinden wat ze nodig hebben om hun business naar het volgende niveau te tillen.

Maar wat is onze visie en missie precies en waarom geloven we zo sterk in het belang van samenwerken en bouwen?

Onze visie is om een wereld te creëren waarin ondernemerschap voor iedereen mogelijk is. We willen ondernemers helpen om hun dromen en doelen te realiseren door middel van het aanbieden van bruikbare tools en resources door middel van de Heilige Geest.

We geloven dat door samen te werken en kennis en ervaring te delen, we kunnen bijdragen aan een succesvolle toekomst voor zowel individuele ondernemers als voor de zakelijke gemeenschap als geheel.

Onze missie is om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen en doelen. We willen hen de tools en resources aanbieden die ze nodig hebben om hun business naar het volgende niveau te tillen. Of je nu net begint met je (online) business of al enige tijd bezig bent, we hebben iets voor iedereen.

In de Creationplace ontvangen we bijvoorbeeld downloads waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om je business te laten groeien. Van marketingtips tot financiële adviezen en van social media strategieën tot het opzetten van een website, we hebben het allemaal. En het mooie is: het is allemaal gratis* beschikbaar.

Wij organiseren ook regelmatig online workshops waarbij we ondernemers de kans geven om te leren van experts en om van elkaar te leren. We geloven namelijk sterk in het delen van kennis en ervaring en het opdoen van nieuwe inzichten geleid door Gods Geest.

Daarnaast bieden we ook one-on-one coaching aan voor ondernemers die wat extra hulp kunnen gebruiken met Free Fridays. Onze coaches hebben jarenlange ervaring in het ondernemerschap en kunnen je helpen om je business naar het volgende niveau te tillen.

Kortom, bij Business in One Day geloven we sterk in het belang van samenwerken en bouwen om nieuwe en innovatieve business modellen te creëren. Ons doel is om ondernemers te helpen hun ideeën tot leven te brengen en hun (online) business te laten groeien door middel van bruikbare tools, resources en coaching geleid door de Heilige Geest.

Onze visie is om een wereld te creëren waarbij ondernemerschap voor iedereen mogelijk is en onze missie is om ondernemers te helpen hun dromen en doelen te realiseren. Als je op zoek bent naar manieren om je (online) business te laten groeien en nieuwe business modellen te creëren, neem dan een kijkje op onze website en bekijk onze gratis aanbod vanuit de Creationplace. Samen kunnen we werken aan een succesvolle toekomst voor jouw business.

Wil je ook samenwerken met “Business in one day” of Business Coaching?
Neem contact op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *